Батьківщина годжі — Китай, Тибет і Гімалаї, історія їх розпочалася з історією древньої медицини. Тепер даний продукт широко культивується фітопрактиками по всьому світу. Таку популярність ягода годжі отримала за унікальний склад, до якого входить 21 мінерал (цинк, кальцій, селен, фосфор, мідь, залізо і т.д.) і 18 амінокислот (8 з яких організм людини не виробляє). Ягоди годжі дуже багаті на антиоксиданти. Цей воістину унікальний продукт подарує вам міцне здоров'я і красу!
100% натуральний продукт. Без ГМО.
Властивості:
- джерело мінералів природного походження (цинк, кальцій, селен, фосфор, мідь, залізо)
- сприяють нормалізації обміну речовин
- мають антиоксидантні властивості
- допомагають підвищити витривалість і прискорити відновлення сил
- позитивно впливають на психоемоційний стан людини
- допомагають боротися з безсонням і зайвою вагою
- підвищують жіноче і чоловіче лібідо
- мають виражені противірусні, протипухлинні, загальнозміцнювальні та тонізувальні властивості
- очищають кров і організм в цілому, виводять токсини
- зміцнюють імунітет, нормалізують тиск
- нормалізують роботу печінки та нирок, тонізують нирки
- знижують рівні холестерину і цукру в крові
- зміцнюють легені
- регулюють роботу серця і головного мозку
- доброчинно діють на нервову і кровотворну системи
- покращують стан лімфовузлів, спинного і головного мозку
- здатні покращувати зір і скорочувати час на адаптацію зору до умов слабкого освітлення
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону при:
- гіпертонічній хворобі (стабілізують тиск)
- надмірній вазі
- анемії
- атеросклерозі
- запамороченні, головному болю
- хронічній втомі
- слабкості (особливо в періоді відновлення після хвороби)
- захворюваннях печінки та нирок
- болях в спині
- запорах і атонії кишківника
- цукровому діабеті
- болях в спині
- широко застосовуються при захворюваннях носоглотки, аденоїдів, мигдаликів
- без домішок або з іншими травами використовується для полегшення сухого хронічного кашлю та застуди
Спосіб застосування:
1 столову ложку плодів залити 0,5 л окропу, настояти в термосі 30 хвилин. Приймати по 1/2 склянки 2-3 рази на день після їди. Після використання ягоди можна вживати в їжу. Курс прийому - 30 днів.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації, дітям до 14 років.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25°C і при відносній вологості повітря не вище 70%, 2 роки від дати виготовлення.
Форма випуску:
Упаковка 100 г.
Дана продукція не є препаратом медичного призначення.
При використанні та передруку матеріалу активне посилання на fitomarket.com.ua обов'язкове.
- Ціна: 158 ₴